Rondom Zwangerschap

Het gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding verdient uiterste zorgvuldigheid. Soms kunt u er niet omheen geneesmiddelen te gebruiken. In de apotheek kunnen wij ervoor zorgen, dat u alleen geneesmiddelen krijgt die niet nadelig zouden kunnen zijn voor uw (ongeboren) kind. Wij werken hierin samen met uw huisarts en verloskundige.

Natuurlijk moeten we dan wel van uw zwangerschap op de hoogte zijn, zo is het ook belangrijk te weten wat uw vermoedelijke datum van bevallen is. Met deze gegevens kunnen we onze computer zo instellen dat er automatisch een signaal komt bij een geneesmiddel, waarvan we niet zeker weten of het "bewezen veilig" is. Op dat moment kunnen we dan samen met u en uw huisarts op zoek gaan naar een veilig alternatief.

Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen. Het spreekt voor zich dat we zeer discreet en zorgvuldig met deze gegevens om zullen gaan. Er wordt alleen gebruik van gemaakt in uw belang.

Wij maken u erop attent, dat ook tijdens het geven van borstvoeding niet alle geneesmiddelen gebruikt mogen worden. Heeft u in die periode medicijnen nodig, wilt u ons dan zelf op de hoogte brengen van het feit dat u borstvoeding geeft?

De apotheek wil mensen graag goed informeren en adviseren omtrent het gebruik van geneesmiddelen. Ook die mensen, die er nog niet om kunnen vragen!

Wilt u mee weten omtrent zelfzorg tijdens de zwangerschap. Download hier de brochure.

Verplicht*

Gegevens

dd//mm/jjjj
bv. 6026AA zonder spatie
10 cijfers zonder streepje

Beveiligde verbinding

Ter bescherming van uw privacy wordt dit formulier verstuurd via een beveiligde verbinding. 

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding