Herhaalrecepten

Voor het herhalen van uw recepten, uw medicijnlijsten of het aanvragen van hulpmiddelen (diabetes testmiddelen, naaldjes, lancetten, incontinentiemateriaal en stoma artikelen) kunt u gebruik maken van deze online-service.


Direct naar het aanvragen van diabetesmaterialen.


Door het onderstaande formulier in te vullen, kunt u uw herhaalrecept of nieuw recept vast klaar laten maken in uw apotheek.


Een herhaalrecept is een recept waar "KOPIE RECEPT ter herhaling" bovenaan het briefje staat vermeld. Is dit niet het geval, dan is het geen herhaalrecept en kunt u alleen gebruik maken van deze service indien u een nieuw recept van uw (huis)arts in huis heeft.


Heeft u meer dan 1 (herhaal)recept? U kunt meerdere (herhaal)recepten invoeren. Indien u het bericht op werkdagen voor 10.00 uur aan ons doorstuurt, kunt u het na 14.00 uur die dag bij de apotheek ophalen. U dient dan wel het (herhaal)recept mee te nemen.


Verplicht*


Persoonsgegevens

dd/mm/jjjj
bv 6026AA zonder spatie
10 cijfers zonder streepje

Herhaalrecepten

Vul het aantal in wat op uw herhaalrecept staat dat u nog tegoed heeft, of het aantal dat uw (huis)arts op uw nieuwe recept heeft voorgeschreven.


Hoe vaak per dag moet u uw geneesmiddel gebruiken


Dit nummer staat achter de datum op het etiket dat op uw huidige verpakking geplakt is


 
Beveiligde verbinding

Ter bescherming van uw privacy wordt dit formulier verstuurd via een beveiligde verbinding. 

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding