Fout
  • Fout bij het laden van feeddata

De apotheek robot

   

  

Column Yves Visschers

  • In mijn vorige column heb ik uitgelegd wat het verschil is tussen een tandprotheticus, een tandtechnicus, een klinisch prothese technicus en een tandarts. Hoe groot de verschillen ook zijn in opleiding en in kunnen, zo klein is het verschil in het doel! Het doel om iedereen met een glimlach de deur uit te laten gaan. Ik zie het wekelijks. Mensen die binnenkomen met een oud versleten gebit of met een nieuwer slecht passend gebit. En telkens hoor ik; was ik maar eerder gekomen! Want het comfort van een goed gebit is goud waard. Slecht kunnen eten kan voor maag- darmproblemen...

Praktijknieuws

  • Wéér een ander doosje en een ander tablet??

    Gebruikt u sinds langere tijd één of meer geneesmiddelen? Dan kent u het verschijnsel vast wel. U heeft een tijd lang uw geneesmiddel in hetzelfde doosje met dezelfde naam erop en de tablet heeft steeds dezelfde vorm en kleur. Maar ineens krijgt u uw geneesmiddelen in een ander doosje met een andere naam en hebben de geneesmiddelen een andere vorm of kleur. Waarom doet de zorgverzekeraar dit??


    lees meer

Een blik voor en achter de schermen

Wilt u de apotheek eens voor en achter de schermen bekijken ?
Klik dan hier.
                                 Publieksruimte

Actueel nieuws

Herhaalrecepten

Vanaf nu is het mogelijk via onze website herhaalrecepten aan te vragen. U hebt hiervoor een orgineel recept van uw (huis)arts of specialist of een kopie herhaalrecept nodig dat u eerder van ons heeft ontvangen.


Wilt u meer weten over deze nieuwe dienst, ga direct door naar herhaalrecepten.

Copyright © 2010-2015 Apotheek Maarheeze

Privacy Reglement


Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding